Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Verhuizen naar gemeente Goes

Deze pagina biedt de informatie die nodig is op het moment dat de nieuwe woning in de gemeente Goes ligt. Het verhuizen kan verschillende vormen aannemen. Door de juiste verwijzingen en tips mee te geven, zal alles soepel gaan verlopen.

Verhuizing binnen de gemeente

Was u voorheen al woonachtig in de gemeente Goes, dan zal er alsnog een adreswijziging moeten worden doorgegeven. Belangrijk hierbij is de timing. Het dient namelijk maximaal 5 dagen nadat de daadwerkelijk verhuizing heeft plaatsgevonden. Het is zeer gemakkelijk om de adreswijziging (Verhuizing) online door te geven. Het doorgeven kan al vanaf 4 weken van te voren. Zorg dat alles op tijd is doorgegeven, anders riskeert u moeilijkheden bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen.

Komt u van buiten de gemeente?

Dan is het alsnog de bedoeling dat de adreswijziging bij de gemeente Goes wordt aangegeven. Er zit eigenlijk weinig verschil in. Waar veel vragen over komen is de afwikkeling met de oude gemeente. Dit is heel simpel, het gebeurd namelijk automatisch op het moment dat u zich in Goes inschrijft. Qua verhuizen heeft u hierdoor niks meer met de oude gemeente te maken.[/vc_column_text][vc_message]

Wat heeft u nodig?

Enkel een DigiD account, alles kan digitaal binnen enkele minuten worden doorgegeven.

Adresgegevens

Bezoekadres Stadskantoor
M.A. de Ruijterlaan 2
4461 GE Goes

Langskomen op het Stadskantoor? Maak eerst een afspraak !

E-mail of per post:

Bellen

Telefoonnummer: 14 0113 (zes cijferig nummer)
Maandag t/m woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 20.00 uur
Vrijdag 08:30 – 12:30 uur

Bellen uit het buitenland +31 113 249 600

Social media

Facebook
Twitter

Openingstijden

Receptie Stadskantoor:

Maandag t/m woensdag 08:30-17:00
donderdag 08:30-20:00
vrijdag 08:30-12:30

Receptie Openbare Ruimte:

Maandag t/m donderdag 08:00-16:30
vrijdag 08:00-12:00

Gemeentearchief: 

Maandag t/m vrijdag 09:00-12:30 vrije inloop. ’s Middags op afspraak.

Hartstikke leuk om u op de website te zien. We zijn al jaren actief in de verhuiswereld van Zeeland en omstreken. Als wij iets voor u kunnen betekenen, horen we het maar al te graag. Ons team zal altijd klaar staan om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact met ons

Het is heel eenvoudig om met ons in contact te komen. Dagelijks zitten wij bovenop de mail en dit is ons snelste medium om snel en accuraat u te woord te staan.