Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Verhuiskosten opvragen

Om een beeld de krijgen van de kosten en hier mogelijk het budget op af te stemmen, komen wij graag vrijblijvend langs en maken wij een offerte op.

Zo dient er rekening gehouden te worden met de grootte van de inboedel, maar ook bereikbaarheid van de spullen.

Besparen op verhuiskosten

Het is eenvoudig om enkele kosten te besparen. Dit is mogelijk door te beginnen bij kritisch te kijken naar de inboedel en hier een deel filteren die niet mee hoeven te gaan in de verhuizing.

Ook kan het slim zijn om tijdig te beginnen met voorbereiden. Hierdoor kan er zelf een groot deel worden ingepakt en is het voor de verhuizers ook sneller om de dozen in te laden. De tijd die bespaard kan worden op onze verhuizers, word direct in eigen zak gestoken.

Geschikte verhuiswagen

In ons wagenpark hebben wij verhuiswagen in ieder formaat. Hierdoor kunnen wij altijd een geschikte verhuiswagen kiezen voor uw verhuizing. Een te grote wagen is niet praktisch en zal duurder in gebruik zijn, maar een kleine verhuiswagen zou ervoor zorgen dat er meerdere keren op en neer gereden moet worden. Onze verhuizers hebben hier de ervaring in en zullen adviseren richting de juiste wagen.

Vakkundige verhuizers

De grootste kostenpost zullen de verhuizers zijn die de verhuizing gaan uitvoeren. Op de dag van verhuizen sturen wij het aantal verhuizers wat vooraf is afgesproken. Deze zullen efficient, snel (maar toch voorzichtig) te werk gaan.

Hartstikke leuk om u op de website te zien. We zijn al jaren actief in de verhuiswereld van Zeeland en omstreken. Als wij iets voor u kunnen betekenen, horen we het maar al te graag. Ons team zal altijd klaar staan om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact met ons

Het is heel eenvoudig om met ons in contact te komen. Dagelijks zitten wij bovenop de mail en dit is ons snelste medium om snel en accuraat u te woord te staan.